Pažljivo odabran i efikasan tim koji obavlja svoj posao

na profesionalan način

Škola stranih jezika i IT kurseva, Wise Owl School se nalazi u samom centru grada, odmah iza bivšeg bioskopa Čegar. Školu je osnovala grupa renomiranih predavača sa dugogodišnjim radnim iskustvom. Najvažniji cilj naše škole, jeste da svojim polaznicima omogući visok kvalitet nastave na najsavremeniji način.

Nastavna sredstva renomiranih izdavača, savremene metode nastave, kao i neprekidno usklađivanje nastavnog programa sa potrebama polaznika, osnova su pristupa koje Wise Owl School pruža. Nastavna sredstva koja škola koristi prilagođena su svim polaznicima i pomažemo im da što pre savladaju gradivo. Wise Owl School, škola stranih jezika i IT kurseva, ne vrši podelu kurseva stranih jezika na suvišne podnivoe. Kao škola motivišemo polaznike da, radeći na svojim sposobnostima i veštinama obezbede sebi lakši put do zaposlenja, školovanje u inostranstvu ili da podignu nivo postojećeg znanja.

Wise Owl School, škola stranih jezika i IT kurseva posebno posvećuje pažnju najmlađima. Ulaganje u sebe je ulaganje u sopstvenu budućnost, kao i u budućnost naše dece. U prijatnoj i opuštenoj atmosferi, očekuje Vas naš tim predavača, da na zabavan i interaktivan način provedete vreme pohađajući kurs po želji.

Naše radno okruženje