Adobe illustrator

Adobe Illustrator je primarno zamišljen kao program za vektorsko crtanje što korisnicima programa omogućava stvaranje fajlova male veličine (u kilobajtima) a visok kvalitet štampe
Program je zaista napravljen po meri grafičkih dizajnera i dozvoljava jednostavno kreiranje i korigovanje objekata i teksta te je tako postao standardan i nezaobilazan alat kako u pripremi materijala za štampu tako i u samom procesu štampe. Rad u današnjim štamparijama je nemoguć bez poznavanja Adobe Illustrator – a.

Kreiranje Logotipa je pravi posao za Illustrator. Jednostavna mogućnost povećavanja objekata bez ograničenja i bez gubitka kvaliteta je jedino moguće korišćenje vektorske grafike što je Illustrator – ov primarni posao i ono čemu je celokupan njegov motor i interface usmeren.
Naravno Adobe nije propustio da implementira opcije koje Vam dozvoljavajuu izvesnu korekciju fotografija tj. Bitmapa no to svakako nije njegov osnovni zadatak već samo dodatna opcija koja će sprečiti da za svaku minimalnu korekciju slika morate napustiti program, pokrenuti neki drugi, sačuvati fajl pa ga opet uvesti.

Dakle, veoma fleksibilna i nadasve moćna pa tako i nezaobilazna alatka u današnjoj grafici, dizajnu i umetnosti.

Šta ćete naučiti na kursu Adobe Illustrator

  • Upoznavanje sa programom Illustrator

  • Vektorsko crtanje i selekcija vektorskih objekata

  • Rad sa bojama

  • Transformacije vektorskih objekata

  • Četke, simboli i efekti

  • Rad sa tekstualnim i rasterskim objektima

  • Priprema za web i štampu

Dinamika nastave

Dinamika održavanja nastave je 3 puta po 3 časa. Ukupan fond je 30 časova. Termini su usklađeni prema potrebama polaznika, pa je moguće pohađati kurs radnim danima i vikendom, pre podne i uveče.

Rad je u malim grupama od 4 do 5 polaznika ili individualno. Nakon završenog kursa, polaznik radi projekat na osnovu kojeg dobija sertifikat.

Ovo je obuka koja će najviše koristiti grafičkim dizajnerima, web dizajnerima i ilustratorima i štamparima.
Za rad sa ovim programom neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru.

ENGLESKI ZA ODRASLE

engleski za odrasle

Dinamika održavanja nastave engleskog jezika je 2 puta nedeljno po 2 časa ili u skladu sa zahtevom grupe, intezivni kursevi, 3 do 5 puta nedeljno.

Saznaj više

ENGLESKI ZA NAJMLAĐE

ENGLESKI ZA NAJMLAĐE

Škola stranih jezika i IT kurseva Wise Owl School posebno posvećuje pažnju najmlađima i njihovom upoznavanju sa stranim jezicima.

Saznaj više