Francuski za najmlađe

Kurs francuskog jezika odnosi se na decu osnovne i srednje škole. U našoj školi stranih jezika i IT kurseva Wise Owl School, stariji osnovci i srednjoškolci mogu da uče i usavršavaju:

  • Francuski jezik

U današnjem svetu je skoro nezamislivo funkcionisati bez pozavanja stranog jezika. Stoga je neophodno konstantno ga učiti i usavršavati. Časovi su zanimljivi, interaktivni i tematski prilagođeni uzrastu polaznika. Naš cilj je da se na časovima stranog jezika razvijaju sve četri jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje i govor). Radimo u prijatnoj i opuštenoj atmosferi gde učenje prestaje da bude obaveza i postaje nezaboravno iskustvo.

Nastavni material koji koristi naša škola ima značajnu ulogu u učenju i motivaciji učenika. Važan cilj naših predavača jeste da podstaknu učenike da razmišljaju na stranom jeziku i da na časovima komuniciraju na stranom jeziku. Na ovaj način oni sami mogu donositi zaključke, a samim tim i prošire vokabular. Komunikativni pristup učenja podstiče učenike da razmenjuju mišljenja i simuliraju realne, svakodnevne situacije iz života. Zahvajujući takvom pristupu uspešno se razvijaju sposobnosti i veštine komunikacije, bez obzira da li se radi o početnom, srednjem ili naprednom nivou.

Zahvajući visokom iskustvu naših predavača, učenici se upoznaju i sa tehnikom polaganja međunarodno priznatih ispita, što je značajno za njihovu budućnost i mogućnost studiranja u inostranstvu.

Naš cilj je da polaznicima omogućimo da na lak, jednostavan i zabavan način nauče strani jezik.